Neo

Γενιτσαρισμός με ανακύκλωση ξεπερασμένων πολιτικών γυρολόγων...

Με αυτά τα λόγια σχολίασε την συμμετοχή και άλλων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας.

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι συνδέει την κα. Κουντουρά, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Κόκκαλη με τον κ. Ραγκούση, την κα. Ξενογιαννακοπούλου και την κα. Βάρτζελη», είπε μεταξύ άλλων στο «Καρφί», διερωτώμενος «πόσο εύκολα ξέχασαν όλοι αυτοί στο βωμό της εξουσίας και της καρέκλας ότι αυτοί με τους οποίους τώρα συναγελάζονται είναι αυτοί που τους τραμπούκιζαν και ζητούσαν για αυτούς τις κρεμάλες, ενώ τους διαπόμπευαν δημόσια λέγοντάς τους γερμανοτσολιάδες και εθνοπροδότες». Αναρωτήθηκε ακόμα πώς μπορούν σήμερα να υπερασπίζονται με σθένος τον κ. Παπαγγελόπουλο και το παραδικαστικό κύκλωμα εξουσίας που κατά τον ίδιο στήθηκε για την πολιτική εξόντωση στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ ως άλλο βρώμικο 89, αλλά και πώς ανέχονται τις «χυδαιότητες» Πολάκη εναντίον του Κώστα Σημίτη και πώς υπερασπίζονται την επιλογή Τσίπρα για την επανεκλογή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας, «αποδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς Τσίπρα και καραμανλικής δεξιάς», όπως είπε.

«Πρόκειται περί θλιβερού πολιτικού καταντήματος κάποιων που όχι απλά γλείφουν εκεί που έφτυναν, αλλά γλείφουν αυτούς που τους έφτυναν! Αυτό όμως δεν είναι ανασυγκρότηση ΣΥΡΙΖΑ με νέα στελέχη. Είναι γενιτσαρισμός με ανακύκλωση ξεπερασμένων πολιτικών γυρολόγων», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.