ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην σκλάβα του σεξ συναντά τον βιαστή της που είναι τζιχαντιστής

«Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Η Ασουάκ Χατζί Χαμίντ ήταν μόλις 14 ετών όταν έπεσε στα χέρια τζιχαντιστών του ISIS στο βόρειο Ιράκ, που την πούλησαν ως σκλάβα του σεξ σε έναν συμμαχητή τους.

Όταν η νεαρή Κούρδισσα Γιαζίντι κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη, αναζήτησε καταφύγιο στη Γερμανία, αλλά τα όνειρά της για ένα νέο ξεκίνημα έγιναν συντρίμμια, όταν κάποια μέρα συνάντησε τυχαία σε δρόμο της Στουτγάρδης τον τζιχαντιστή πρώην δεσμοφύλακά της, που είχε κάνει κόλαση τη ζωή της.

Φαντάζεται κανείς τον τρόμο της πρώην σκλάβας του σεξ όταν ο βιαστής της, ονόματι Αμπού Χουμάν, την αναγνώρισε και πλησιάζοντάς την της είπε απειλητικά «ξέρω πού μένεις». Η Ασουάκ κατήγγειλε το περιστατικό στη γερμανική αστυνομία, αλλά της απάντησαν ότι δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν, επειδή δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα επί γερμανικού εδάφους και ήταν κι ο ίδιος καταχωρισμένος ως πρόσφυγας. Τότε η κοπέλα αποφάσισε να εγκαταλείψει αμέσως τη Γερμανία προτιμώντας να ζήσει σε προσφυγικό καταυλισμό με τον πατέρα της στο Ιράκ. Ο βιαστής της κατέληξε τελικά στη φυλακή και η πρώην σκλάβα του σεξ, μαζεύοντας το κουράγιο της, αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.