LIFESTYLE

Η αποκάλυψη του Παύλου Χαϊκάλη για τον χωρισμό του: Το φταίξιμο είναι δικό μου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης το βράδυ της Τετάρτης, στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Ο διάσημος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του, Μαρία Λύκου. Όπως εξομολογήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, ενώ αναλαμβάνει την ευθύνη για τον χωρισμό τους.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη:
Τη χαρακτήρισε γυναίκα της ζωής του, παραδέχθηκε μοιραία λάθη και δήλωσε πως εκείνη τον άλλαξε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά λέγοντας πως έχασε πολλά κιλά όχι από στεναχώρια, αλλά διεκδικώντας έναν νέο εαυτό.
«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Το πάχος ήταν ένας παράγοντας που δεν με άφηνε να λειτουργήσω. Δεν με άφηνε να χαρώ τον εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον χωρισμό του, δήλωσε: «Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Εκπέμπει φως. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Της αξίζουν πολλά περισσότερα. Μου άλλαξε ριζικά τη ζωή.


«Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Θέλω να είναι ήρεμη, να είναι καλά, γιατί της αξίζει πραγματικά. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου, είπε πως πιο πιθανό είναι παντρευτεί ξανά την ίδια παρά με κάποια άλλη γυναίκα. «'Η θα γίνει θρησκευτικά πάλι με την ίδια γυναίκα, γιατί είχαμε κάνει πολιτικό γάμο, ή θα βρεθεί κάτι το οποίο θα μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τη Μαρία. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.