ΕΛΛΑΔΑ

Η στάση στο Μετρό έφερε... κομφούζιο!

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους της Αθήνας

Άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία βιώνουν οι οδηγοί στους δρόμους της Αττικής, κάτι που προκλήθηκε από την απόφαση των εργαζομένων του Μετρό για στάση εργασίας μέχρι τις 10:00 το πρωί, με τις κεντρικές -και όχι μόνο- αρτηρίες της Αθήνας να είναι μποτιλιαρισμένες και τα αυτοκίνητα να κινούνται με ρυθμούς... χελώνας.

Από τις 7:00 το πρωί ξεκίνησαν τα προβλήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες, τα οποία έγιναν μεγαλύτερα όσο περνούσε η ώρα.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο της ρεύματα από την Κηφισιά μέχρι τον Ταύρο, στην κάθοδος της Μεσογείων από το ύψος του Σταυρού, στην κάθοδο της Κηφισίας κατά τμήματα από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι τους Αμπελόκηπους, η Ηλιουπόλεως και η Αλεξάνδρας, η κάθοδος της Κατεχάκη από το ύψος της Αττικής Οδού, στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης και στην παραλιακή Λεωφόρο από το ύψος του Ελληνικού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προβλήματα και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από Φυλής έως Λ. Ηρακλείου ενώ μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Πλακεντίας έως Αθηνών Λαμίας και από Πλακεντίας έως την έξοδο Χολαργού (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού) προς Κατεχάκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.