ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την επιχείρηση εκκένωσης κτιρίων στο Κουκάκι

ΚΚΕ: «Επίδειξη βίας από τις δυνάμεις καταστολής για να τρομοκρατήσουν τον λαό»

Για κρεσέντο αστυνομικής βίας, με στόχο την τρομοκράτηση του λαού, προκειμένου να... εμπεδώσει το δόγμα "νόμος και τάξη", κατηγορεί την κυβέρνηση, σε σχόλιό του, το ΚΚΕ, με αφορμή τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτιρίων στο Κουκάκι.

Το σχόλιο του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το σημερινό κρεσέντο αστυνομικής βίας και καταστολής, που παραβιάζει ακόμα κι αυτούς τους αστικούς νόμους, βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση της ΝΔ και το αρμόδιο υπουργείο.

Οι εικόνες με τις συλλήψεις και τις “κουκούλες”, αλλά και οι καταγγελίες για απειλή και άσκηση βίας, σε βάρος κατοίκων της περιοχής, έρχονται να προστεθούν σε άλλα απαράδεκτα κρούσματα, όπως αυτά του “ξεγυμνώματος” συλληφθέντων.

Είναι προφανές ότι με αυτές τις πρακτικές οι δυνάμεις καταστολής κάνουν επίδειξη βίας, που στόχο έχει τελικά να τρομοκρατήσει τον λαό και να εμπεδώσει το αυταρχικό δόγμα “νόμος και τάξη” της κυβέρνησης.

Σε αυτά τα κρούσματα πρέπει να υπάρχει απάντηση από το εργατικό κίνημα. Την αντιλαϊκή πολιτική και την κρατική καταστολή, που πάνε χέρι - χέρι, μπορεί να τις αντιμετωπίσει η πάλη του λαού και της νεολαίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.