ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

MEDIA

Πρεμιέρα την Δευτέρα 9/12

MAD VIRAL: το κανάλι με πρωταγωνιστές Έλληνες YouTubers έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το MAD VIRAL, το κανάλι με «πρωταγωνιστές» αγαπημένους Έλληνες YouTubers, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Μέσα από 24ωρο -χωρίς διακοπή για διαφημίσεις πρόγραμμα- που περιλαμβάνει βίντεο που έχουν δημιουργήσει δημοφιλείς food, beauty και fashion bloggers, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν νέες συνταγές και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τις σύγχρονες τάσεις του lifestyle.

Επίσης, μέσα από ξεχωριστά vlogs, μικροί και μεγάλοι θα μπουν στην καθημερινότητα των Youtubers και θα τους «συνοδεύσουν» σε εντυπωσιακούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

24ωρο non-stop πρόγραμμα με video αγαπημένων YouTubers

Από το MAD VIRAL, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Έλληνες gamers, οι οποίοι θα ενημερώνουν το gaming κοινό για παλιές και νέες κονσόλες, καθώς και οι τελευταίες μουσικές τάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί από το ίδιο το YouTube, αλλά και από τα ελληνικά και ξένα charts.

 Το κανάλι θα προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV, στη θέση 602. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο για ετεροχρονισμένη θέση μέσα από την υπηρεσία COSMOTE Replay TV.  

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.