ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι ανήρτησε στο facebook

Μαρκουλάκης για τη σύλληψη Ινδαρέ: «Η κραυγή του στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση»

Και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τάχθηκε στο πλευρό του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη στην ταράτσα του σπιτιού του, κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, γράφει πως για όσα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Κουκάκι, το ερώτημα είναι μόνο ένα: «Αν παραβιάστηκαν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα».

«Το κράτος οφείλει να είναι εγγυητής και προστάτης τους» γράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και προσθέτει πως «εφόσον παραβιάστηκαν, αυτό πρέπει να φανερωθεί και οι παραβάτες να υποστούν τις συνέπειες».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ και των γιων τους. «Αυτή είναι η Ελλάδα, ένας διαρκής εμφύλιος» ακούγεται να φωνάζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Σε αυτή τη φράση του αναφέρεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ξεκινώντας το κείμενό του. «Η φράση του αυτή πραγματικά με συγκλόνισε» γράφει. Με αναφορά στην ίδια φράση, κλείνει και την ανάρτησή του. «Η κραυγή του Ινδαρέ στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση. Για να πάρουμε την απάντηση, πρέπει να μάθουμε να θέτουμε σωστά την ερώτηση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.