ΥΓΕΙΑ

Μέχρι τέλος του έτους η τιμή για τα φάρμακα της ηπατίτιδας C από τη νέα Επιτροπή Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων, που όρισε ο Κικίλιας

Η τιμή για τα φάρμακα της ηπατίτιδας C θα είναι η προτεραιότητα της νέας Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων, η σύνθεση της οποίας ορίστηκε σήμερα με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Η διαπραγμάτευση για τις τιμές αυτών των φαρμάκων θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, όπως διαβεβαιώνει ο υπουργός Υγείας, αφήνοντας αιχμές για την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, που φέρει, όπως επισημαίνει, την ευθύνη για την προηγούμενη διαπραγμάτευση, που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο. «Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από την πλευρά του τ. υπουργού Υγείας να εγκαλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για το συγκεκριμένο θέμα» αναφέρει ο κ. Κικίλιας.

Πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης ορίζεται ο Δημήτριος Φιλίππου. Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης θα παρίσταται η πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου ΕΟΠΥΥ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.