Ολυμπιακός: Νέα καταγγελία σε FIFA-UEFA για τη διαιτησία με τον ΠΑΟΚ!
Για ακόμη μία φορά καταφεύγει στις διεθνείς συνομοσπονδίες ο Ολυμπιακός, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ!
Μετά την πρόσφατη -επίσημη- καταγγελία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σε FIFA/UEFA, αλλά και στον υφυπουργό Αθλητισμού, αναμένεται να προβεί σε ακόμη μία. Αυτή τη φορά, μάλιστα, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να καταγγείλουν τους διεθνείς Ισπανούς διαιτητές που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ!
Ο Ολυμπιακός φωνάζει για πέναλτι επάνω στον Ποντένσε, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στις διεθνείς συνομοσπονδίες.
Μία εξαιρετική συνταγή για γεμιστά μανιτάρια με μους από δαμάσκηνα, κουκουνάρι και ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα