Neo

Όταν ο Χρυσοχοΐδης υποβάθμισε τον Κουμουτσάκο

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε χθες στη Βουλή η επιλογή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να υποβαθμίσει από βήματος του Κοινοβουλίου τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κουμουτσάκο, «αφαιρώντας» του το χαρτοφυλάκιο του προσφυγικού. «Ο κ. Κουμουτσάκος καταρχήν δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί της ουσίας του μεταναστευτικού. Ασχολείται με τα διεθνή ζητήματα, αυτή είναι η αποστολή του», επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Τότε, βουλευτές της αντιπολίτευσης άρχισαν να χειροκροτούν ειρωνικά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον ίδιο, πάντως, να συνεχίζει απτόητος: «Ο κ. Κουμουτσάκος με βάση την απόφαση του πρωθυπουργού είναι αρμόδιος για τη διεθνή διάσταση του μεταναστευτικού ζητήματος και δεν ασχολείται με την καθημερινότητα. Αυτή είναι η αποστολή του και αυτή εκπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο -πρέπει να σας πω- γιατί είναι καθημερινά «παρών» στα διεθνή και ευρωπαϊκά φόρα. Και καθημερινά εδώ κάνει διεθνείς επαφές οι οποίες βοηθούν για να κάνουμε γνωστό το πρόβλημα του μεταναστευτικού», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που παρουσίασε τον αναπληρωτή υπουργό ως... «υπουργό διεθνοποίησης» του θέματος.

Η επιλογή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να «κοντύνει» δημοσίως τον Γιώργο Κουμουτσάκο απλώς επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν την «συνύπαρξη» των δύο ανδρών στο υπουργείο να είναι εξαιρετικά δύσκολη ήδη από τις πρώτες εβδομάδες που κλήθηκαν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνεργαστούν...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.