LIFESTYLE

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Ενώπιος ενωπίω»

Πάολα: «Δεν είμαι τσιγγάνα, είναι ψέμα στον λόγο της τιμής μου»

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ένα από τα πια πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ, η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, η οποία παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, για την καριέρα της και τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Επίσης, η Πάολα αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον πατέρα της, καθώς και για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της, αλλά και στον λόγο για τον οποίο είχε δηλώσει ότι είναι τσιγγάνα.

Μιλώντας για τον Παντελή Παντελίδη είπε: «Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το Θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν. Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύουμε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα. Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο».

Πώς έγινε η γνωριμία με τον Μίκη Θεοδωράκη

Η Πάολα δεν παρέλειψε φυσικά να μιλήσει για τη γνωριμία της με τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη. «Ήταν βαρύ αυτό που πήγα να σηκώσω και δεν ήταν λόγω ερμηνείας, αλλά λόγω ιστορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν κλήθηκε να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη. Στη γνωριμία τους έπαιξε ρόλο ο Γιώργος Λιάνης.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε πολλές συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάνη που εγώ δεν ήξερα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Απ' ό,τι μου είπε ο Γιώργος Λιάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης με την κόρη του, τη Μαργαρίτα έβαζαν κάποια βιντεάκια και με έβλεπαν. Έτσι κάποια στιγμή με προσκάλεσαν στο σπίτι τους. Μεγάλη μου η χαρά όταν τον συνάντησα από κοντά. Δεν ήξερα τι να νιώσω, τι να αισθανθώ εκείνη την ώρα. Έβλεπα ένα θηρίο μπροστά μου. Δεν ήξερα τι να πω… Είπα μόνο “γεια σας” και για να μου πάρει λίγο ο ίδιος την αμηχανία, μιλούσε και σιγανά. Με ρώτησε για τα τατουάζ μου».

«Σίγουρα είναι τιμή, αλλά δεν είναι τιμή μόνο ως καλλιτέχνιδα. Είναι τιμή και ως προσωπικότητα. Νιώθω πολύ περήφανη που τον είδα από κοντά, που του μίλησα… Με έναν περίεργο τρόπο ήταν σαν τον ήξερα τον Μίκη Θεοδωράκη, σαν να τον ήξερα από τον δικό μου παππού που ήταν της Αντίστασης και εκείνος», πρόσθεσε και επισήμανε: «Όπως μιλούσε, κρεμόμουν από τα χείλη του», πρόσθεσε.

«Μόνη μου δημιούργησα το ψέμα ότι είμαι τσιγγάνα»

Σχετικά με την περιβόητη δήλωσή της ότι είναι τσιγγάνα, η Πάολα δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι αλήθεια, στον λόγο της τιμής μου. Εγώ το είπα μόνη μου… Είμαι κατά του ρατσισμού. Όλοι λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά έχω δει ότι οι περισσότεροι είμαστε ρατσιστές, είναι ρατσιστές. Είναι ντροπή, είναι αίσχος... είναι φίλοι μου, τους υποστηρίζω, τους ζηλεύω, τους έχω ζήσει, τους αγαπώ». Όσο για την περίοδο που είπε ότι είναι τσιγγάνα, εξομολογήθηκε πως ντυνόταν και φερόταν ανάλογα. Μάλιστα, όπως είπε «έκανα σολάριουμ για να δείχνω τσιγγάνα».

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξενερώνουν και με αρκετά από αυτά που κάνουν. Δεν είναι όλοι όμως έτσι. Ξενερώνω γιατί τους υποστήριξα πολύ και τους υποστηρίζω και να ξέρουν ότι τους αγαπώ τους τσιγγάνους. Η μαμά μου ήταν αυτή που όταν το άκουσε έγινε πόλεμος στο σπίτι. Η μαμά μου δεν ήθελε να της αλλάξεις ταυτότητα, ο μπαμπάς μου επειδή είναι σαν και εμένα, δέχτηκε αυτή την ιστοριούλα που έφτιαξα από την ψυχή μου. Ήταν η ανάγκη μου αυτή», πρόσθεσε.

Επίσης, η Πάολα μίλησε και για τον πόλεμο που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της: «Δέχτηκα και δέχομαι πολύ πόλεμο για τα μαλλιά, για το πρόσωπο, για την ηλικία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο»

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της, της Παολίνας, η Πάολα αποκάλυψε πως δεν έχουν πάρει διαζύγιο. «Με τον άντρα δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιο να μην με κρατήσει ψηλά», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ερώτηση για το γεγονός ότι μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της και τον σύντροφό της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.