ΕΛΛΑΔΑ

Πλήρη κάλυψη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Πέτσας: «Το θέμα Διαμαντάρη έχει λήξει για την κυβέρνηση»

Πλήρη κάλυψη στον Αντώνη Διαματάρη έδωσε η κυβέρνηση για το θέμα που προέκυψε με το πτυχίο του.

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και μετά από σχετική ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι «το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε» στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, αλλά δεν πήρε πτυχίο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το θέμα του πτυχίου του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Διαματάρης διευκρίνισε ότι παρακολούθησε το συγκεκριμένη μεταπτυχιακό πρόγραμμα χωρίς όμως να αποκτήσει τον σχετικό τίτλο σπουδών λόγων οικονομικών λόγων.
Τσίπρας για Διαματάρη: Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο
Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. «Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον Υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του. Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας», σημειώνει ο κ. Τσίπρας

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.