Neo

Πολλαπλασιάζονται οι... «γαλάζιοι» θαυμαστές του Χρυσοχοΐδη!

Μπορεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να αντιμετωπίστηκε από πολλούς «γαλάζιους» με καχυποψία όταν υπουργοποιήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει πως αυτή είναι μια συζήτηση... βγαλμένη από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ειδικά μετά την ανάθεση καθηκόντων συντονιστή για το προσφυγικό στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Χρυσοχοΐδης φαίνεται ότι αρχίζει να απολαμβάνει ευρεία αποδοχή στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, καθώς το τηλέφωνό του «πήρε φωτιά» από «γαλάζιους» βουλευτές που τον συνεχάρησαν για την στάση της Αστυνομίας στην επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σημειωτέον ότι πρόκειται για τους ίδιους βουλευτές που δεν είχαν κρύψει την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι στις εκδηλώσεις εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου δεν είχε πέσει μία μολότοφ.

Βεβαίως, ο Neo οφείλει να σημειώσει ότι και τότε αλλά και προχθές, οι καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία διαδέχονταν η μία την άλλη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Neo έχει αυταπάτες σχετικά με το κατά πόσον είναι ευαίσθητοι επί του θέματος οι εν λόγω βουλευτές...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. katerina 13:53 09/12/2019

    Χρυσοβορίδης. Το λέω γλυκά

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.