Neo

Πώς αυξάνονται οι πιθανότητες επανεκλογής Παυλόπουλου... μέσω Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν μιλάει, δημιουργεί θέμα και παράγει ειδήσεις. Ως εκ τούτου, η ιδεολογική πλατφόρμα που κατέθεσε στο συνέδριο της ΝΔ αποτελεί την... είδηση στους διαδρόμους του κυβερνώντος κόμματος, καθώς ο Μεσσήνιος πολιτικός επί της ουσίας διαμηνύει ότι θα συνεχίσει να λέει τις απόψεις του και, κυρίως, να μην τις διαπραγματεύεται.

Αυτό, εκ των πραγμάτων, έχει προκαλέσει «αναταραχή» σε «προεδρικούς» και «μητσοτακικούς», ενώ ορισμένοι «γαλάζιοι» θεωρούν ότι πρέπει σιγά σιγά να αναδιαταχθούν οι εσωκομματικές συμμαχίες στη ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτό, «μητσοτακικοί» βλέπουν ότι σε αυτή τη φάση θα πρέπει να συσφίξουν τους δεσμούς τους με τους «καραμανλικούς». Αυτονοήτως, λοιπόν, η σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών περνά μέσα από την... Ηρώδου Αττικού, καθώς αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέξει να «αδειάσει» τον «καραμανλικό» Προκόπη Παυλόπουλο, τότε είναι προφανές ότι το καλύτερο που θα έχει να περιμένει από το «καραμανλικό» μπλοκ θα είναι ψυχρή αδιαφορία για ό,τι κι να συμβεί.

Μόνο που σε αυτή τη φάση, το τελευταίο που χρειάζεται στο ρευστό εσωκομματικό σκηνικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ψυχρή αδιαφορία». Και κάπως έτσι, αναθερμαίνεται το σενάριο επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.