Neo

Προς τι οι πανηγυρισμοί;

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την φορολογική πολιτική και δη τα ‘επιλεκτικά παραδείγματα’ του Χρήστου Σταϊκούρα, εξαπολύει η Χαριλάου Τρικούπη, υποστηρίζοντας ότι με αυτά τα παραδείγματα, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αποκρύπτει ότι το κύριο βάρος των φορολογικών εσόδων θα συνεχίσουν να επωμίζονται τα μικρά και μεσαία εισοδήματα.

«Προς τι οι πανηγυρισμοί όταν ο μέσος μισθωτός με ένα παιδί, με ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ θα έχει ελάφρυνση 13,3 ευρώ; Που μάλιστα μειώνεται σταδιακά και μηδενίζεται όταν ο μισθωτός έχει 20.000 ετήσιο εισόδημα;», αναρωτιούνται στο Κίνημα Αλλαγής, συμπεραίνοντας σε άκρως ειρωνικό τόνο ότι προφανώς αυτόν η κυβέρνηση τον θεωρεί πλούσιο...

Διερωτώμενοι μάλιστα ποιοι θα πληρώσουν τα 979 εκατομμύρια πρόσθετα φορολογικά έσοδα το 2020, τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη απαντούν μόνα τους ότι θα τα πληρώσουν όλα εκείνα τα μικρομεσαία εισοδήματα που δεν έχουν καμία ελάφρυνση ή έχουν ελάχιστη, όπως αυτή των 2,5 ευρώ τον μήνα που έχει κάποιος με εισόδημα 9.000 τον χρόνο, για τον οποίο υποστηρίζουν ότι ο κ.Σταϊκούρας τον θεωρεί... σχετικά πλούσιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.