ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΕΛΛΑΔΑ

Το παράτησαν μόλις γεννήθηκε, με τον ομφάλιο λώρο...

Σοκ στην Καλαμάτα: Βρέθηκε βρέφος σε κάδο σκουπιδιών

«Πάγωσε» σήμερα το πρωί υπάλληλος της καθαριότητας στην Καλαμάτα, ο οποίος βρήκε νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμμάτων.

Το βρέφος ευτυχώς έγινε αντιληπτό προτού γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων από την υπηρεσία καθαριότητας της Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr είχε γεννηθεί πριν μερικές ώρες, κάτι που μαρτυρά το ότι βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο, ωστόσο το ευτυχές είναι πως το μωράκι είναι καλά στην υγεία του. Οι υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτας ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το μωρό μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η Αστυνομία έχει αναλάβει να εντοπίσει τους γονείς που εγκατέλειψαν το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών. Δυστυχώς είναι συχνά τα φαινόμενα εγκατάλειψης μωρών, πριν μερικές εβδομάδες μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.