ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο περιθώριο της Διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή

Στη δεξίωση του βασιλιά Φελίπε ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα

Ο βασιλιάς της Ισπανίας παρέθεσε χθες το βράδυ δεξίωση στους αρχηγούς κρατών και τα μέλη των κυβερνήσεων που βρέθηκαν στη Μαδρίτη για τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, υποδεχόμενοι τους καλεσμένους τους στα βασιλικά ανάκτορα της Μαδρίτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη, είχαν σύντομη συνομιλία με το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας και αμέσως μετά... πόζαραν για την καθιερωμένη φωτογραφία. Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα για την περίσταση, το οποίο είχε κοσμήσει με μια καρφίτσα, ενώ συμπλήρωσε το σύνολο με μαύρες γόβες και μία τσάντα clutch. Κομψή όπως πάντα ήταν και η εντυπωσιακή βασίλισσα Λετίθια, η οποία υποδέχθηκε τους καλεσμένους της φορώντας ψηλόμεση μακριά φούστα και ένα λευκό τοπ.

Νωρίτερα, στην τοποθέτησή του στη Διάσκεψη, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για το πώς η ενεργειακή μετάβαση και η δράση για το κλίμα μπορούν να ενισχύσουν την οικονομική ανάπτυξη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες μέχρι το 2028.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.