Στην παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο Μητσοτάκης
Στην παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Ελληνικής Αστυνομίας, στο κέντρο εκπαίδευσης του Μαρκόπουλου, θα παραστεί σήμερα το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός θα δώσει το παρών στην παρουσίαση, η οποία έχει οριστεί για τις 10:30 το πρωί, στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο. Εκεί, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό, σε μια παρουσία με την οποία δείχνει την στήριξή του προς την ΕΛΑΣ, αλλά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το θέμα της ασφάλειας των πολιτών ήταν από τα πρώτα ζητήματα που είχε βάλει στην ατζέντα του προεκλογικά και έχει δηλώσει επανειλημμένα πως είναι στο πλευρό του υπουργού για τις αλλαγές που έχει φέρει στο θέμα της τάξης, αλλά και της αστυνομικής βίας.
Αυτό το ψάρι η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου το ψήνει σε βούτυρο και το σερβίρει πάνω σε ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα