ΕΛΛΑΔΑ

Οι παλαιοπώλες της Θεσσαλονίκης μας «ταξιδεύουν» για ακόμη μία χρονιά!

Θεσσαλονίκη: Ταξίδι πίσω στο χρόνο με το παζάρι από vintage αντικείμενα!

Ένα γιορτινό παρελθόν, με ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο "αναβιώνουν" για ακόμη μια χρονιά παλαιοπώλες της Θεσσαλονίκης, στήνοντας από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, τους πάγκους τους στην γκαλερί Ρω (Ρωμανού 5, περιοχή Λευκού Πύργου) πάνω στους οποίους θα "συναντηθούν" όλες οι αναμνήσεις περασμένων δεκαετιών: λεπτοδουλεμένα κρυστάλλινα αντικείμενα, σίδερα με κάρβουνο, μπρούτζινα κηροπήγια, είδη καθημερινής χρήσης, κορνίζες, παιχνίδια και όλα όσα συνέθεταν την καθημερινότητα περασμένων δεκαετιών.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό παζάρι παλαιών αντικειμένων με προσιτές τιμές, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Στον χώρο θα λειτουργεί έκθεση με τα παιχνίδια που ήταν αγαπημένα στα παιδιά και τα ζητούσαν από τον Αη-Βασίλη, αυστηρά καθορισμένα πάντα: αυτοκινητάκια για τα αγόρια, κούκλες για τα κορίτσια.

Το παζάρι θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου και από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.