ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στον ΑΝΤ1

Βελόπουλος: Nα βυθίσουμε όποιο τουρκικό γεωτρύπανο μπει στα χωρικά μας ύδατα - Να τσουβαλιάσουμε τους λαθρομετανάστες!

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», υπογράμμισε ότι θα πρέπει να «τσουβαλιάσουμε» σε ακατοίκητα νησιά τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, η χώρα μας παρά την οικονομική κρίση πληρώνει ετησίως 1,8 δις για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών. Όπως είπα δεν μιλάμε για πρόσφυγες καθώς εκτός από τους Σύριους, στην χώρα μας καταφτάνουν άνθρωποι 92 διαφορετικών εθνοτήτων.

Σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι θα πρέπει να βυθίσουμε κάθε τουρκικό γεωτρύπανο που θα εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Όπως υποστήριξε, κανείς δεν θέλει τον πόλεμο αλλά δεν θα «κατεβάσουμε τα βρακιά μας», όταν η Τουρκία στείλει γεωτρύπανα και πολεμικά πλοία στα χωρικά μας ύδατα.

Συμπλήρωσε ότι όπως έχει αποδειχθεί, η διπλωματία που ακολουθούμε δεν αναχαιτίζει την τουρκική επιθετικότητα κι αν οι σύμμαχοι μας ήθελαν να αντιδράσουν θα έπρεπε να στείλουν πολεμικά πλοία στα θαλάσσια σύνορα μας και να αποτρέψουν την πιθανότητα εισβολής από την Τουρκία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.