ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε το βίντεο

Βραζιλία: 20χρονος σώζει παιδάκι από επίθεση πιτ μπουλ!

Ήρωα χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ στη Βραζιλία έναν 20χρονο περαστικό που έσπευσε να σώσει ένα μικρό παιδί από την άγρια επίθεση ενός μανιασμένου πιτ μπουλ.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη σκηνή με τον Πάτρικ ντο Σέου να δίνει πραγματική μάχη με γυμνά χέρια με το μανιασμένο σκυλί, που είχε ρίξει στο έδαφος και δάγκωνε όπου έβρισκε τον τετράχρονο Ζοάο Πέντρο στο Parque Anchieta του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Το ανατριχιαστικό βίντεο της επίθεσης του πιτ μπουλ

Στα ανατριχιαστικά στιγμιότυπα διακρίνεται το πίτμπουλ να δαγκώνει το αγοράκι στα χέρια, τα πόδια κι όπου αλλού βρει σέρνοντας το στο έδαφος στη διάρκεια της άγριας επίθεσης, προτού επέμβει ο νεαρός πατέρας ενός μικρού παιδιού για να το σώσει.

Προσπαθεί να απομακρύνει το σκυλί κι όταν βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει αρπάζει το αγόρι και το βάζει στην οροφή ενός αυτοκινήτου. Το σκυλί του ορμά, εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να το διώξει και στο τέλος ανεβαίνει κι αυτός στην οροφή του αυτοκινήτου. Το σκυλί ήταν τόσο μανιασμένο, που δεν έλεγε να φύγει από το σημείο κι ο νεαρός και το αγοράκι περίμεναν μισή ώρα για να τους σώσουν.

Ο μικρός τραυματίστηκε και χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο σβέρκο, όπως και ο σωτήρας του στα πόδια και το ένα χέρι του. Η νταντά του παιδιού είπε σε τοπικά ΜΜΕ ότι το σκυλί εμφανίστηκε απ’ το πουθενά και τους ρίχτηκε. Όσο για τον ήρωα 20χρονο; «Σκέφτηκα τη δίχρονη κόρη μου Λάρα να κείτεται στη θέση του παιδιού στο έδαφος, όταν είδα τι συνέβαινε και ενήργησα ενστικτωδώς. Όταν τράβηξα το σκυλί είχε ήδη βυθίσει τα δόντια του στο σβέρκο του παιδιού. Ήρωα, πάντως, δεν θεωρώ τον εαυτό μου...», δήλωσε.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό ξεκίνησε διαδικτυακός έρανος για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 20χρονο πατέρα, που είναι άνεργος εδώ και πέντε μήνες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.