ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Αντέξαμε...

Αν θα... αντέξει το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές, που όπως σωστά επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη, θα γίνουν ούτως ή άλλως με το σύστημα της απλής αναλογικής, ρωτήθηκε η Φώφη Γεννηματά, για να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα γίνει.

«Αντέξαμε σε πολύ ισχυρότερες πιέσεις», είπε μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα της πέρασε δια πυρός και σιδήρου στην κάλπη του Ιουλίου. «Σήμερα βρισκόμαστε σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις του Κινήματος Αλλαγής, σε μία αντεπίθεση με αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη εμπροσθοφυλακή», είπε η κ. Γεννηματά, προβλέποντας ότι στις επόμενες εκλογές όσοι απογοητεύθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όσοι καθημερινά απογοητεύονται από τη ΝΔ, ήτοι κατά την ίδια η μεσαία τάξη, ο κόσμος της εργασίας, οι γυναίκες και η νεολαία «θα δώσουν τη δική τους απάντηση, με οποιοδήποτε εκλογικό σύστημα, όποτε και αν αποφασίσουν να στήσουν την κάλπη»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.