ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Basketball Champions League

Άντβερπ-ΑΕΚ 73-61: Ξέμεινε από δυνάμεις...

Η... εξουθενωμένη ΑΕΚ από τη σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν μπόρεσε να αποδράσει με ένα σπουδαίο «διπλό» από το Βέλγιο, με το οποίο θα έδινε συνέχεια στη μοναξιά της στην κορυφή του Β' ομίλου του Basketball Champions League. Η Ένωση ηττήθηκε 73-61 από την ουραγό Αντβέρπ (3-7), για τη 10η αγωνιστική της διοργάνωσης, βλέποντας το ρεκόρ της να υποχωρεί σε 7-3 και να ισοβαθμεί πάλι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στην πρώτη θέση.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοιδώρου έκαναν κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κατάλαβαν ότι δεν είναι άτρωτοι μετά από μια σπουδαία πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη που είχε ως αποκορύφωμά της τον θρίαμβο της περασμένης Κυριακής επί του Παναθηναϊκού.

Αρκετοί οι διακριθέντες για τους Βέλγους, μόνο ο Κέντρικ Ρέι διασώθηκε από την ΑΕΚ σε μια πραγματικά κακή βραδιά για την ομάδα που έβαλε 100 πόντους στον Παναθηναϊκό.

Δεκάλεπτα: 26-21, 39-35, 55-50, 73-61

ΑΝΤΒΕΡΠ (Κριστόφ Μπεγκίν): Μπραντς 2, Κλάσεν 7, Βανβάιν 9, Μπλάιγενμπεργκ, Ροζιέρ 2, Κεστελότ 9, Ντουντζίνσκι 11, Φαλ-Φαγιέ 7, Ντονκόρ 12, Ρούπνικ 14

ΑΕΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Ρέι 13, Τσάλμερς 7, Λάνγκφορντ 19, Ματσιούλις 6, Χρυσικόπουλος 2, Γκίκας 3, Μαυροειδής, Σαντ-Ρος 5, Γιαννόπουλος, Σλότερ 6, Γκραντ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.