Αθηνών - Λαμίας: Διακοπή κυκλοφορίας μετά από φωτιά σε νταλίκα
Ουρές χιλιομέτρων έχουν προκληθεί στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, καθώς νταλίκα έπιασε φωτιά. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε το lamiareport.gr το πίσω μέρος της νταλίκας έχει παραδοθεί στις φλόγες.
Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε και αποσύνδεσε τον τράκτορα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρχε κάποιο φορτίο.
Το συμβάν είναι στο 49ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, λίγο μετά το ΣΕΑ «Σείριος» και στο ρεύμα προς Λαμία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Σε εξέλιξη κατάσβεση #πυρκαγιάς σε Φ.Ι.Χ. στο 49ο χλμ επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Μία εξαιρετική συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες με τυρί και δαμάσκηνα. (function() { ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα