ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρίχνει «βόμβα» η telegraf

Δημοσίευμα-σοκ: «Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από την απόπειρα δολοφονίας Κοβάσεβιτς»

Η δολοφονική απόπειρα ενάντια στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, εξακολουθεί να απασχολεί τις ελληνικές αρχές, την ώρα που στη Σερβία έχουν προκαλέσει σοκ δημοσιεύματα -τα οποία όμως επικαλούνται πηγές από την Αθήνα!- καθώς όχι δίνουν άλλη διάσταση στην όλη υπόθεση, αλλά «βλέπουν» πίσω από αυτήν πρώην συμπαίκτη του παλαίμαχου στράικερ στον Ολυμπιακό!

Όπως αναφέρει η telegraf.rs, χωρίς όμως να κατονομάζει τις πηγές της, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται από τις αρχές είναι η πιθανή εμπλοκή του Ραούλ Μπράβο πίσω από την επίθεση.

Ο Ισπανός παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος κατηγορείται ως εγκέφαλος κυκλώματος που έστηνε αγώνες και ξέπλυνε μαύρο χρήμα, ήταν συμπαίκτης τη διετία 2007-2009 με τον Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό και μάλιστα θεωρούνταν και καλοί φίλοι (καθότι αντίπαλοι επί πολλά χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα).

Σύμφωνα πάντα με την telegraf.rs, ο Κοβάσεβιτς γνώριζε την... περίεργη δράση του παλιού του συμπαίκτη και ανέφερε αρκετές λεπτομέρειες, οι οποίες κατέρριπταν την υπερασπιστική γραμμή του Μπράβο και των υπολοίπων εμπλεκομένων, σε κοινό γνωστό τους από την Ισπανία, προκαλώντας έτσι την οργή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.