Neo

Επικοινωνιακή αντεπίθεση Τσίπρα

Ο χρόνος περνά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να απολαμβάνει την περίοδο χάριτος και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εγκλωβισμένος στην... προσυνεδριακή αμηχανία για την διεύρυνση, τον μετασχηματισμό και την... «ΠΑΣΟΚοποίηση».

Ως εκ τούτου, επειδή στην πολιτική δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αναλάβει πλέον να φέρει ξανά στο προσκήνιο τον πολιτικό-αντιπολιτευτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας τα μεγάλα θέματα που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι πρέπει να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξεκινήσει μία επικοινωνιακή αντεπίθεση με μπαράζ συνεντεύξεων και δημοσίων παρεμβάσεων, παίρνοντας πάνω του την προσπάθεια να αρχίσει να «περνά» και πάλι στην κοινωνία ο λόγος του κόμματός του. Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο είχε ανοίξει τα χαρτιά του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής», ενώ όπως μαθαίνει ο Neo, έπεται... συνέχεια.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. stm 12:34 28/01/2020

    Σιγά τα αίματα. Βγήκε ο άχαστος στον Αντ1. Πόσο θα σπρώχνετε αυτόν το κατιμά; Και το άλλον τον Παπαδημούλη, τον ρουφιανάκο της Ευρωβουλής;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.