ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του πρώην υπουργού στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΟΝΤΙΚΙ»

Κατηγορηματική διάψευση Λαλιώτη για πρόταση από Τσίπρα

Την είδηση που δημοσίευσε στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» διέψευσε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, με επιστολή του που έστειλε στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Αντώνη Δελλατόλα.

Ειδικότερα, στο καθιερωμένο ειδησεογραφικό δισέλιδο με τίτλο «ΤΡΥΠΩΝΩ» και στην σχετική «είδηση» με τίτλο «Οι φήμες λένε ότι…» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη έχει κάνει πρόταση ο Αλέξης Τσίπρας να παραβρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμβολική κίνηση, που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης».

Όπως αναφέρει, εν συνεχεία, ο Κώστας Λαλιώτης: «Η διάψευσή μου είναι αυτονόητη και αναμενόμενη γιατί η ‘’είδηση’’ της εφημερίδας σας δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια, γιατί οι δεσμοί μου με το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι και γιατί η ταύτισή μου με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις μου και τις πολιτικές διαφωνίες μου, είναι σαφής και δεδομένη. Ο συντάκτης της έγκυρης και της έγκριτης εφημερίδα σας ‘’ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ’’ οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες του, γιατί εκτός από το «τυράκι» μιας φήμης υπάρχει και η «φάκα» της αλήθειας….».

Μάλιστα, καταλήγει σκωπτικά απευθυνόμενος στην εφημερίδα: «Σας συνιστώ με φιλικά αισθήματα και με χιούμορ : …. Ψυχραιμία παιδιά…., ….. προσοχή στις «ποντικο-παγίδες»…. ….. και κυρίως μη «μασάτε» τα «φημισμένα τυράκια»…... Φιλικά Κώστας Λαλιώτης

Υ/Γ. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την απάντησή μου, στο όνομα της αλήθειας και της δεοντολογίας, θα την αναρτήσετε σήμερα στην Ιστοσελίδα σας και θα τη δημοσιεύσετε στο φύλλο της επόμενης εβδομάδας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.