ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποχή των διαιτητών μετά από βομβιστική επίθεση σε συνάδελφό τους

Κύπρος: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος

Xωρίς ποδοσφαιρικούς αγώνες θα κυλήσει αυτό Σαββατοκύριακο στη Κύπρο, καθώς οι διαιτητές είναι αμετακίνητοι στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή, μετά τη βομβιστική επίθεση σε βάρος του συναδέλφου τους Ανδρέα Κωνσταντίνου τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) γνωστοποίησε την αναβολή του πρωταθλήματος με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το απόγευμα.

Οι Κύπριοι διαιτητές έλαβαν την απόφαση για αποχή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για το θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε στη Λάρνακα με θύμα έναν συνάδελφό τους.

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει την αναβολή όλων των προγραμματισμένων από σήμερα αγώνων των Πρωταθλημάτων της, μετά από απόφαση των διαιτητών για αποχή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Χθες ο Κύπριος πρόεδρος Νικος Αναστασιάδης, σε ομιλία του άφησε αιχμές για κάποιους διαιτητές που εμπλέκονται σε υποθέσεις στημένων αγώνων και εξήγγειλε κάθαρση.

Σήμερα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Δημόσιας τάξης την αστυνομία και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για να εξεταστεί η κατάσταση και το θέμα που έχει προκύψει με τους κόκκινους φακέλους που απέστειλε η UEFA για στημένους αγώνες στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.