ΚΟΣΜΟΣ

51 συλλήψεις στην χώρα, αλλά και στην Κροατία

Κροατία: Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών

Στην εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών και συνολικά 51 συλλήψεις στη Σλοβενία και την Κροατία προχώρησαν, έπειτα από έρευνα που διήρκεσε περισσότερα από δύο χρόνια, αστυνομικές δυνάμεις των δύο χωρών.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η κοινή έρευνα των αστυνομικών υπηρεσιών των δύο χωρών είχε στο επίκεντρό της δύο ομάδες, τα μέλη των οποίων κατηγορούνται για παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικών. Από την έρευνα εντοπίστηκαν εγκαταστάσεις παραγωγής ναρκωτικών στη Σλοβενία, καθώς και ναρκωτικά αξίας άνω των 600.000 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Περισσότερα από δέκα κιλά ηρωϊνης, πέντε κιλά κοκαΐνης και 6.300 δισκία “ έκσταση”, τα οποία προορίζονταν κυρίως για την κροατική αγορά, κατασχέθηκαν στη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών δυνάμεων.

Η σλοβενική αστυνομία συνέλαβε 45 μέλη του διεθνούς κυκλώματος, τα οποία φέρεται ότι έχουν αποκομίσει κέρδη 1,3 εκατ. ευρώ από την παράνομη δραστηριότητα. Έξι άτομα συνελήφθησαν στην Κροατία και η κροατική αστυνομία αναζητά έναν άλλο ύποπτο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.