ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσκεψη του σπουδαίου Ντιεγκίτο στη χώρα των Τσάβες και Μπολιβάρ

Μαδούρο σε Μαραντόνα: «Η Βενεζουέλα είναι το σπίτι σου, αδερφέ»

Με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, συναντήθηκε ο τεράστιος Ντιέγκο Μαραντόνα, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στον σοσιαλιστή ηγέτη.

«Τι χαρά, να βλέπουμε και πάλι στην χώρα μας τον αγαπημένο μας Μαραντόνα. Η Βενεζουέλα είναι το σπίτι σου, φίλε και αδελφέ. Καλώς ήλθες», έγραψε ο Νικολάς Μαδούρο στoν λογαριασμό του στο twitter.

Στην συνάντηση που είχαν οι δύο τους, ο Μαδούρο εξήγησε ότι «μοιραζόμαστε τις ίδιες σκέψεις για τα διάφορα θέματα του αθλητισμού και της παγκόσμιας κατάστασης».

Απευθυνόμενος στον Αργεντινό είπε: «Σε ευχαριστούμε Ντιέγκο! Για την άνευ όρων στήριξή σου στην χώρα μας, η Βενεζουέλα σας ευχαριστεί».

«Είχα το προνόμιο να με δεχθείς στο σπίτι σου, Νικολάς Μαδούρο, με τη γυναίκα σου κυρία Φλόρες Τσιλία. Με κάνατε να αισθάνομαι πολύ άνετα», έγραψε ο διάσημος Αργεντινός στο Instagram, ο οποίος έκανε... κοπάνα από τις προπονήσεις της Χιμνάσια Λα Πλάτα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Νικολάς Μαδούρο, συμμετέχοντας σε δράσεις του προέδρου της χώρας και εκφράζοντας τη στήριξη και συμπαράστασή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.