ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα-Γρανάδα 1-0

Με γκολάρα εποχής... Γκουαρδιόλα το ντεμπούτο του Σετιέν στη Μπάρτσα!

Τις παλιές καλές εποχές της Μπαρτσελόνα θύμισε το ντεμπούτο του Κίκε Σετιέν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», το οποίο μάλιστα «σφραγίστηκε» με μία γκολάρα βγαλμένη από τα «χρυσά» χρόνια του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού η μπάλα... κρύφτηκε, με τον Μέσι να «γράφει» το τελικό 1-0 επί της Γρανάδα και να διώχνει το άγχος από τον νέο του προπονητή!

Πάντως, ο Κίκε Σετιέν με το «καλημέρα» έβαλε την σφραγίδα του παρότι αυτό δεν αποτυπώνεται στο «φτωχό» 1-0. Αλλαγή τακτικού σχεδιασμού, με το 3-1-4-2 και τους Μέσι-Γκριεζμάν επιθετικό δίδυμο, αλλά με μεγάλη ελευθερία κινήσεων, επιστροφή στις... ρίζες, με ισοπεδωτικό για τον αντίπαλο passing game (σ.σ. στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα άλλαξε 508 πάσες και είχε 82% κατοχή, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 921 πάσες, έναντι 130 της Γρανάδα!) και, τέλος, κύριος αποδέκτης των περισσότερων φάσεων ήταν ο Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντινός σταρ και ηγέτης της Μπάρτσα, μάλιστα, ήταν εκείνος που στο 76ο λεπτό λύτρωσε την ομάδα του και... τον καινούριο τεχνικό των Καταλανών, σε μία μαγική φάση που το τρίγωνο Μέσι-Γκριεζμάν-Βιδάλ... έκρυψαν τη μπάλα, ο Χιλιανός με τακούνι βρήκε το Μέσι και εκείνος με ψύχραιμο και εύκολο πλασέ άφησε όρθιο τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0, που αρκούσε στην Μπαρτσελόνα ώστε να πιάσει ξανά κορυφή, παρέα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.