ΕΛΛΑΔΑ

Δεύτερη συνεχόμενη νύχτα βανδαλισμών

Νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε Ελληνικό, Πολύγωνο και Ταύρο

Δεύτερο συνεχόμενο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε, αυτή τη φορά σε Ελληνικό, Πολύγωνο και Ταύρο, όπου άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητα και ΑΤΜ, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στον Ταύρο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Άγνωστοι έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς σταθμευμένο αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Γρηγορίου Αυξεντίου.

Στις 2:20 τα ξημερώματα άγνωστοι πυρπόλησαν οχήματα που βρίσκονταν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης του ΟΤΕ στη διασταύρωση των οδών Νικηταρά και Θράκης, στο Ελληνικό.

Τα τέσσερα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές πριν οι οχτώ πυροσβέστες με τα τρία οχήματα να καταφέρουν να σβήσουν τις φλόγες.

Μια ώρα αργότερα, τέλος, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο βρισκόταν σε κατάστημα οπτικών, στην οδό Μητροπέτροβα 27, στο Πολύγωνο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνουν ιδιαίτερες ενέργειες καθώς η φωτιά δεν πήρε έκταση και προκάλεσε μόνο μαύρισμα στο μηχάνημα από τους καπνούς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.