ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία

Ντόμινο μετά την αναβολή, καμία ανησυχία για Βράνιες

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονταν στα Σπάτα το μεσημέρι της Τρίτης συνεχίζοντας το πρόγραμμά τους, που προέβλεπε προπόνηση, γεύμα και αναχώρηση για την Τρίπολη. Η είδηση περί πιθανότατης αναβολής του αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα τους πέτυχε... κυριολεκτικά με τη μπουκιά στο στόμα. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως οσονούπω θα ανακοινωθεί επισήμως η αναβολή για λόγους ασφαλείας, ώστε να μην υπάρξει καμία «περίεργη» συνάντηση οπαδών αύριο το μεσημέρι, με δεδομένο ότι και ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Καλαμάτα.

Το ματς της ΑΕΚ μπορούσε πιο εύκολα να αναβληθεί, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πιο πιεσμένο πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής τους στους «32» του Europa League. Όμως δημιουργήθηκαν νέοι... μπελάδες στην ΕΠΟ, η οποία είχε ήδη μεταθέσει κάποιες ημερομηνίες των αγώνων-ρεβάνς του κυπέλλου ώστε να μη συμπέσουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχοι. Έτσι, η ΑΕΚ θα υποδεχόταν τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιανουαρίου και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 29/1. Με τα δεδομένα που διαμορφώνονται σήμερα, το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει η ΑΕΚ στην Τρίπολη για το πρώτο ματς στις 16/1 και να γίνει η ρεβάνς στις 29/1, κάτι που σημαίνει ότι θα μετατεθεί και ο αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (λογικά στις 16/1).

Όσον αφορά τα νέα από τη σημερινή προπόνηση, ο Όγκνιεν Βράνιες έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι κανονικά παρόν στο ντέρμπι της Κυριακής (12/1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός έμεινε και ο Μίλος Ντέλετιτς που ανέβασε πυρετό, αλλά και προληπτικά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Επίσης, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα (καθώς δεν είχε προκύψει θέμα αναβολής όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση) αποκαλύφθηκε και η τάση του Ιταλού να χρησιμοποιήσει «τερματοφύλακα κυπέλλου». Άφησε εκτός τον βασικό στο πρωτάθλημα Βασίλη Μπάρκα και επέλεξε τους Παναγιώτη Τσιντώτα, Γιώργο Αθανασιάδη για το ταξίδι στην Τρίπολη, που τελικά δεν έγινε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.