ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκλητική ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ

Ο Μπογδάνος εμπλέκει ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ με τη δολοφονική επίθεση στον Παπαδήμο!

Για ακόμη μία φορά, ο -γνωστός για τις ακραίες του απόψεις, που αρέσκεται συχνά-πυκνά να προκαλεί με τις δημόσιες τοποθετήσεις του- Κωνσταντίνος Μπογδάνος «ξαναχτύπησε», εμπλέκοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη δολοφονική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο παρουσιάζει και εκ των φαβορί για τη θέση του ΠτΔ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο «νεόκοπος» βουλευτής της ΝΔ, πόσταρε άρθρο, σύμφωνα με το οποίο ο Λουκάς Παπαδήμος είναι το φαβορί για την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας, φροντίζοντας, ωστόσο, να στρέψει ξανά πάνω του τα φώτα, με το εξής σχόλιο: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

Για το ίδιο σχόλιο ο Μπογδάνος απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο σχόλιο ο νυν βουλευτής της ΝΔ είχε απολυθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο τότε παρουσιαστής -και ενώ ο κ. Παπαδήμος βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο, μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχθεί- δήλωσε: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και δεν έχει πάει να του πει ένα γεια». Η δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΚΑΪ ζήτησε συγνώμη για τις «ανάρμοστες αναφορές» και λίγο αργότερα απέλυσε τον Κ. Μπογδάνο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.