ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέντορά του θεωρούσε τον Κόμπι Μπράιαντ ο Αντετοκούνμπο

Ο Giannis έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media μετά το θάνατο του Κόμπι

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του τεράστιου Κόμπι Μπράιαντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media, θρηνώντας σιωπηρά και με τον δικό του τρόπο για τον τραγικό «χαμό» του «Black Mamba», τον οποίο άλλωστε θεωρούσε μέντορά του...

Ο Έλληνας αστέρας του NBA, εντελώς ξαφνικά, έκλεισε τους λογαριασμούς που έχει σε twitter και Instagram, κάτι που όλοι το συνδύασαν φυσικά με την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο πρώην άσος των Λέικερς, το καλοκαίρι του 2018 δούλεψε μαζί με τον Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τον να αναπτύξει το παιχνίδι του.

Ο Γιάννης μιλούσε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν και όπως φαίνεται η ξαφνική απώλεια του Κόμπι, τον έχει συγκλονίσει. Οι Αμερικανοί θεωρούν βέβαιο πως η κίνησή του αυτή έγινε γι’ αυτόν τον λόγο, κυρίως για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο θαύμαζε υπερβολικά.

Τον θεωρούσε μέντορά του στον κόσμο του NBA και ο θάνατός του ήταν κάτι ξαφνικό που έχει συγκλονίσει τους πάντες και προφανώς και τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.