Neo

Όταν ο Μητσοτάκης κάλεσε την Σακελλαροπούλου σπίτι του

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που ένα μυστικό ραντεβού σφράγισε τις πολιτικές εξελίξεις: ο λόγος για την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε στο σπίτι του την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, για μία εκ βαθέων συζήτηση.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα, η προέδρος του ΣτΕ βρέθηκε στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό, χωρίς να γνωρίζει τι την ήθελε ο πρωθυπουργός. Ο Μητσοτάκης, λοιπόν, την ενημέρωσε ότι την έχει συμπεριλάβει στην «short list» των προσωπικοτήτων που σκέφτεται να προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, χωρίς όμως να την ενημερώσει ότι θα είναι η τελική του επιλογή – άλλωστε, τότε δεν είχε πάρει τις αποφάσεις του. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν εκ βάθους, επεκτάθηκε σε πολλά θέματα και ήταν πολύ ζεστή και ειλικρινής. Μάλιστα, δεν ήταν τυχαίο, όπως λένε όσοι ξέρουν, ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε πως η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι ένας «θαυμάσιος και πολύ ζεστός άνθρωπος».

Επί της ουσίας, ο πρωθυπουργός αναφερόταν στη συνάντηση που είχαν οι δυο τους στην πρωθυπουργική κατοικία, η οποία και κατέστησε σαφές πως υπάρχει η απαραίτητη «χημεία» για να περπατήσει η επιλογή Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.