ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρησμός υπέρ του Χριστιανισμού και κατά του... σατανικού Πελετίδη

Πάτρα: Ιερέας έκανε το... χριστιανικό του καθήκον, βάζοντας φωτιά σε καρναβαλικό μπάστακα !

Στην σύλληψη ενός ιερέα προχώρησε η αστυνομία της Πάτρας, καθώς θεωρείτε ύποπτος για εμπρησμό σε καρναβαλικό μπάστακα (!), προφανώς διατελώντας το... χριστιανικό του καθήκον!

Από την ημέρα της έναρξης του φετινού καρναβαλιού, έχουν γίνει τέσσερις εμπρησμοί σε καρναβαλικούς μπάστακες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Στην τελευταία περίπτωση, ο εμπρησμός έγινε στο Ρίο, όπου η αστυνομία μετά από έρευνα, συνέλαβε έναν ιερέα από το Αίγιο, περίπου 40 ετών.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο ιερέας μένει στην Πάτρα και φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την φωτιά ενός μπάστακα στην Εγνατίας οδού στο Ρίο, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, την Τρίτη το βράδυ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο ιερέας οδηγούσε το όχημά του, όταν τον σταμάτησαν οι αρχές. Προς το παρόν ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν συνδέεται και με τους άλλους τρεις εμπρησμούς, ένας εκ των οποίων έγινε μπροστά στο δημαρχείο της Πάτρας.