ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Πέρασε τον πήχη -με την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου- ο Μητσοτάκης

Την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πρόεδρο του ΣτΕ, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, χαιρέτισε με ένθερμο τρόπο ο Παύλος Γερουλάνος.

«Πιστεύω πως μία γυναίκα Πρόεδρος με προοδευτικές ρίζες και διεθνή παρουσία είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. «Ως άνθρωπος που αντιπολιτεύεται τον κ.Μητσοτάκη, έβαλα έναν πήχη και τον πέρασε», είπε, τονίζοντας πως θα υπάρξουν πολλά πράγματα στα οποία θα μπορεί να γίνει σκληρή κριτική στον κ.Μητσοτάκη, η επιλογή του όμως για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν είναι ένα από αυτά.

«Ο κ.Μητσοτάκης θα κάνει λάθη. Θα κάνει λάθη γιατί είναι δεξιός και διότι εξαρτάται από τους δεξιούς του κόμματός του. Ευκαιρίες για αντιπολίτευση θα έχουμε πολλές. Όταν όμως περνάει έναν υψηλό πήχη, ειδικά έναν πήχη που χρειάζεται η χώρα, δεν είναι ώρα να συνεδριάζουμε (σ.σ. όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ προτού τοποθετηθεί), αλλά να το παραδεχόμαστε», τόνισε, ευχόμενος συγχαρητήρια στην κυρία Σακελλαροπούλου για την υποψηφιότητά της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.