ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου

Στο Λονδίνο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο Λονδίνο θα ταξιδέψει ο ΓΓ της ΚΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε μουσεία και σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον ίδιο και το κόμμα του.

Ο κ. Κουτσούμπας την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη του Καρλ Μαρξ, το μνημείο για τους νεκρούς Σοβιετικούς στρατιώτες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Soviet War Memorial, αλλά και το Tate Modern, όπου εκτίθεται ο πίνακας του Πίτερ ντε Φραντσία «Η εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη». Στο κλείσιμο της ημέρας, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Βρετανικό Μουσείο.

Ο κ. Κουτσούμπας την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη του Καρλ Μαρξ, το μνημείο για τους νεκρούς Σοβιετικούς στρατιώτες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Soviet War Memorial, αλλά και το Tate Modern, όπου εκτίθεται ο πίνακας του Πίτερ ντε Φραντσία «Η εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη». Στο κλείσιμο της ημέρας, ο επικεφαλής του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Βρετανικό Μουσείο.

Το Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία και επαφές με τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Ευρώπης, ενώ το βράδυ θα παρευρεθεί και σε συνεστίαση της οργάνωσης στην αίθουσα της Κυπριακής Παροικίας.

Το ταξίδι του κ. Κουτσούμπα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στον τάφο του Καρλ Μαρξ όπου θα καταθέσει στεφάνι.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Παρασκευή 10/1
• Στις 10:00 π.μ θα επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη Καρλ Μάρξ.
• Στις 11:30 π.μ θα επισκεφθεί το μνημείο για τους νεκρούς Σοβιετικούς στρατιώτες στον Β΄ Π.Π, Soviet War Memorial.
• Στις 12:30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το μουσείο Μοντέρνας τέχνης, Tate, όπου εκτίθεται ο πίνακας του Πίτερ ντε Φραντσία «Η εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη».
• Στις 17:00 θα επισκεφθεί το Βρετανικό Μουσείο.

Σάββατο 11/1
• Στις 14:00 θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση της Τ.Ο. Δυτικής Ευρώπης με θέμα: «Επιστήμη, έρευνα και τεχνολογία στην υπηρεσία του καπιταλιστικού κέρδους ή των κοινωνικών αναγκών;».
• Στις 20:00 θα παρευρεθεί στη συνεστίαση της Τ.Ο. Δυτικής Ευρώπης, στην αίθουσα της Κυπριακής Παροικίας.

Κυριακή 12/1
• Στις 10:00 π.μ θα επισκεφθεί τον τάφο του Καρλ Μαρξ και θα καταθέσει στεφάνι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.