Σε ένα μαγειρικό σκεύος τύπου γάστρα τσιγαρίστε το λάδι με το κρεμμύδι για 8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει, σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και τσιγαρίστε για 4 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα χρυσαφένιο το σκόρδο.
Προσθέστε τον αρακά, τις ντομάτες, τον ζωμό, την ρίγανη, τον μαϊντανό, το αλάτι και to πιπέρι και φέρτε το μείγμα σε βράση. Στη συνέχεια μειώστε την φωτιά σε χαμηλή, καλύψτε με ένα καπάκι και αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για 10 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς. Ανακατεύοντας προσθέστε τον χυμό λεμονιού και μεταφέρετε το μείγμα σε μια πιατέλα. Πασπαλίστε με το τυρί και σερβίρετε με μια τρυπητή κουτάλα.
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα