ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αλμυρά μάφινς με Kerrygold cheddar, σπανάκι και προσούτο

Μία εξαιρετική συνταγή για αλμυρά μάφινς με Kerrygold cheddar, σπανάκι και προσούτο.

Υλικά

  • 6 μεγάλα αβγά
  • ½ φλ. γάλα
  • αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι, κατά βούληση
  • 3/4 φλ. Kerrygold Cheddar, τριμμένο
  • 140 γρ. baby σπανάκι, ζεματισμένο και κομμένο
  • ½ φλ. ψητή κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
  • 57 γρ. προσούτο, κομμένο σε μακριές λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175οC.

Βουτυρώνουμε μια θήκη για μάφινς 12 θέσεων.

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, αλάτι και μαύρο πιπέρι.

Προσθέτουμε το Kerrygold Cheddar, το σπανάκι και την πιπεριά.

Μοιράζουμε το μείγμα στις 12 θέσεις και από πάνω βάζουμε το προσούτο.

Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι τα μάφινς να δέσουν στο κέντρο.

Αφαιρούμε τα μάφινς από το φούρνο, τα μεταφέρουμε σε σχάρα και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσουν.

Αφαιρούμε τα μάφινς από τις θήκες και τα σερβίρουμε ζεστά.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.