LIFESTYLE

Τι... λέει η «Δρόσω» από το... «Διαφάνι»

Δανάη Μιχαλάκη: «Μονίμως με... βρίζουν στον δρόμο»

Στο θέατρο Άλφα και την πρεμιέρα της παράστασης «Μπλε», όπου πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχαλάκη, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η τηλεοπτική Δρόσω έκανε δηλώσεις στις κάμερες και εκεί την είδαμε για πρώτη φορά με το νέο της hair look. Η ίδια άλλωστε για τις ανάγκες της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, χρειάστηκε να κόψει τα μαλλιά της, κάτι που είδαμε στο τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου.

«Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε με κοντό μαλλί. Κάποια στιγμή πρέπει να τα φτιάξω. Ο κόσμος στον δρόμο με ρωτάει για το τι θα γίνει στη σειρά, αλλά δε λέω, ή λέω λάθος. Δεν ακούω καλά λόγια, μονίμως με βρίζουν» εξήγησε η Δανάη Μιχαλάκη.

«Μονίμως με βρίζουν στον δρόμο, δεν ακούω καλά λόγια. Μικροί, μεγάλοι, μεσαίοι, όλοι… Αλλά εντάξει, τι να κάνουμε; Γελάω, τι να κάνω; Τίποτα άλλο», εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη.
«Δεν με τρομάζει η αναγνωρισιμότητα. Είναι ωραίο ο κόσμος να αναγνωρίζει τη δουλειά σου, να σε αγαπάει, γιατί είσαι κάθε μέρα στο σπίτι του. Έτσι βλέπεις ότι κάτι γίνεται», τονίζει η Δανάη Μιχαλάκη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.