ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ίδια μέρα η κατάθεση του «Μάξιμου Σαράφη»

Εμφανίστηκε η «Αικ. Κελέση» στη ΓΑΔΑ - Τη Δευτέρα στις 20:30 η εξέτασή της

Επικοινώνησε η «Αικατερίνη Κελέση» με το τμήμα προστασίας μαρτύρων και εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, συνεννοήθηκε με το αρμόδιο τμήμα προστασίας μαρτύρων η προστατευόμενη μάρτυρας με κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση», προκειμένου να προσέλθει για να εξεταστεί στη ΓΑΔΑ, τη Δευτέρα στις 20:30 το βράδυ.

Όπως και στην περίπτωση του «Σαράφη», έτσι και για την «Κελέση» εκτελέστηκε το ένταλμα βίαιης προσαγωγής και της δόθηκε κλήτευση για την ημέρα και την ώρα που θα καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής. Πιθανότατα θα εξεταστεί με τον ίδιο τρόπο που έχει επιλέξει ο μάρτυρας «Σαράφης», δηλαδή με τεχνητά μέσα.

Σε δήλωση της, πριν μέρες, η μάρτυρας «Κελέση» είχε πει: «Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει».

Υπενθυμίζεται ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» πρόκειται να εξεταστεί τη Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με τεχνητά μέσα. Συγκεκριμένα, η εξέταση θα γίνει με μετάδοση ήχου και αλλοίωση φωνής από διαφορετική αίθουσα μέσα στη ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.