ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις με τον δήμαρχο Παρισιού και τον ιστορικό Ζιλ Πεκού

Για... ποτάκι στο Παρίσι με νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας!

Την ευκαιρία να... ξεσκάσει και να πιει ένα ποτάκι με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με μέλη του κόμματος, κυρίως νέους εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα isyriza και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην ανάρτησή του στο fb, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Συζήτηση και ποτό, χθες, με εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα #iSYRIZA, μέλη του κόμματος, νέες και νέους που σπουδάζουν και εργάζονται στο Παρίσι. Ουσιαστική κουβέντα για το Brain Gain και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αγωνία αλλά και αισιοδοξία για το συντονισμό και τη κοινή δράση των προοδευτικών δυνάμεων της Ευρώπης».

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επίσης συναντήσεις με την δήμαρχο του Παρισιού, αλλά και με τον ιστορικό Ζιλ Πεκού, ενώ μίλησε στην γαλλική Γερουσία για την διεύρυνση της ΕΕ και την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.