ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο επικοινωνιακός σχεδιασμός του ΚινΑλ ενόψει Συνδιάσκεψης

Η Πολιτική Επιστρέφει – Έχεις τον λόγο

Ιδεολογική αντεπίθεση ετοιμάζουν στο Κίνημα Αλλαγής, με πρώτο σταθμό την Συνδιάσκεψη του Μαρτίου, την οποία και αντιλαμβάνονται ως το μεγαλύτερο πολιτικό γεγονός του έτους για την παράταξη, με στόχο την ηγεμονία της στον χώρο και την κατοχύρωση της αποκλειστικής κεντροαριστερής και προοδευτικής ταυτότητας.

«Η δημιουργία ταυτότητας και ταύτισης με το Κίνημα δεν είναι μόνο ζήτημα στρατηγικής σημασίας, αλλά και ταυτοτικό απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα σύμβολα και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ», λένε, επιστρατεύοντας όλη τους την ευρηματικότητα, με στόχο τη δραστηριοποίηση εκ νέου των πολιτών και την ένταξή τους σε διαδικασία διαλόγου και σύνδεσης με το κόμμα.

Βασικό τους σύνθημα ενόψει της Συνδιάσκεψης στις 14-15 Μαρτίου, είναι «Η Πολιτική Επιστρέφει – Έχεις τον λόγο», ήτοι μία παράφραση του συνθήματος του κόμματος στην πορεία προς τις εκλογές «Η Λογική Επιστρέφει», από κοινού με την παρότρυνση του κόσμου να δραστηριοποιηθεί ξανά. Για αυτό και ξεκαθαρίζουν ότι η Συνδιάσκεψη δεν αφορά μόνο στα μέλη του κόμματος, αλλά απευθύνεται στον ευρύτερο χώρο, με στόχο να παράξει ανανεωμένο λόγο και εικόνα και να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για την Χαριλάου Τρικούπη.

Στην πορεία προς τη Συνδιάσκεψη, πέραν των δώδεκα προσυνδιασκέψεων που θα γίνουν στις ισάριθμες Περιφέρειες της χώρας πλην Αττικής, με τις δύο πρώτες να προγραμματίζονται για τις 22 και 23 Φεβρουαρίου στο Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο αντίστοιχα, για συμβολικούς λόγους, αλλά και με αιχμή το προσφυγικό-μεταναστευτικό, θα επιχειρηθεί ο ανοιχτός διάλογος με την κοινωνία, κάτι στο οποίο θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο το Διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια της Συνδιάσκεψης, στόχος είναι η ανάδειξη ιδεών και περιεχομένου που θα συνάδει με το πνεύμα ανανέωσης, ιδεολογικής επανεκκίνησης και αντεπίθεσης, καθώς και νέου ξεκινήματος για την Κεντροαριστερά της οποίας αυθεντικός εκφραστής είναι το Κίνημα Αλλαγής. Όσο για το τέλος της Συνδιάσκεψης, θα πρέπει να βρει το Κίνημα Αλλαγής με έξι προγραμματικές σημαίες (σ.σ. όσες και οι θεματικές της Συνδιάσκεψης) που θα μετατραπούν σε αυτόνομες πολιτικές καμπάνιες με στοχευμένα κοινά. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργούνται μεταξύ άλλων ήδη ειδική ιστοσελίδα για τη Συνδιάσκεψη και ειδική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με βασικό μήνυμα «Ξεκίνημα Αλλαγής – Πάρε Θέση», παρεμβάσεις με αναφορές στη διαβούλευση, φυλλάδια, αλλά και αποστολή κλιμακίων στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.