ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες είχαν απαντήσει με μαζικές και επανειλημμένες κινητοποιήσεις και απεργίες»

ΚΚΕ: «Βρώμικη προπαγάνδα της κυβέρνησης και του υπουργού εργοδοσίας για τη σημερινή μεγάλη απεργία

«Δίπλα στην υπόλοιπη βρώμικη προπαγάνδα της κυβέρνησης, που επιστράτευσε τον κοινωνικό αυτοματισμό και τα γελοία επιχειρήματα περί «υποκίνησης», για τη σημερινή μεγάλη απεργία, ήρθε ο ανεκδιήγητος υπουργός εργοδοσίας, Βρούτσης, να προσθέσει και το εξής: Ότι τάχα με το νόμο Κατρούγκαλου δεν είχαν γίνει απεργίες" αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ "για τις δηλώσεις Βρούτση σχετικά με την απεργία ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.»

Το σχόλιο

«Δίπλα στην υπόλοιπη βρώμικη προπαγάνδα της κυβέρνησης, που επιστράτευσε τον κοινωνικό αυτοματισμό και τα γελοία επιχειρήματα περί "υποκίνησης" για τη σημερινή μεγάλη απεργία, ήρθε ο ανεκδιήγητος υπουργός Εργοδοσίας, Βρούτσης, να προσθέσει και το εξής: Ότι τάχα με τον νόμο Κατρούγκαλου δεν είχαν γίνει απεργίες.

Μπορεί ο κ. Βρούτσης να έχει γίνει ο πιο φανατικός υποστηρικτής του ν. Κατρούγκαλου, την αρχιτεκτονική του οποίου διατηρεί και επεκτείνει, όμως να του θυμίσουμε ότι τότε εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες είχαν απαντήσει με μαζικές και επανειλημμένες κινητοποιήσεις και απεργίες.

Το ίδιο θα κάνουν και τώρα για την κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου - Βρούτση, όση βρώμικη προπαγάνδα κι αν επιστρατεύσουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Αυτό έδειξαν και οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σήμερα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.