ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι

Μία εξαιρετική συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι.

Υλικά

1 κιλό κολοκύθια
3 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
300 γρ. φέτα, τριμμένη
1 κ.σ. γιαούρτι
6 κ.σ. φρυγανιά, τριμμένη
3 αβγά, χτυπημένα
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά από τα υγρά τους.

Στύβουμε καλά με τα χέρια μας τα τριμμένα κολοκύθια και τα ανακατεύουμε σε μπολ με την τριμμένη φέτα, το δυόσμο, τα κρεμμυδάκια, τη φρυγανιά, τα χτυπημένα αβγά και το γιαούρτι.

Αλατοπιπερώνουμε.

Βάζουμε το λάδι να κάψει.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και με ένα κουτάλι ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μίγμα των κολοκυθοκεφτέδων.

Μόλις κάνουν κρούστα, ξαναβάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και τους τηγανίζουμε για 3 λεπτά ακόμα

Τοποθετούμε τους τηγανισμένους κολοκυθοκεφτέδες πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και τους σερβίρουμε συνοδεύοντάς τους με λίγο γιαούρτι.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.