ΕΛΛΑΔΑ

«Κύμα» αντιδράσεων και οργής για την εισβολή των ΜΑΤ και το... «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της ΝΔ

Λέσβος: Απεργία ενάντια στην καταστολή της κυβέρνησης και τα νέα hot-spot από το Εργατικό Κέντρο

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, στο λαό της Λέσβου, στους φορείς και τα σωματεία του νησιού «απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ που θέλουν να μετατρέψουν το νησί μας και τα άλλα νησιά του Αιγαίου σε απέραντες φυλακές ψυχών, σε φυλακές προσφύγων και μεταναστών που είναι τα θύματα των πολιτικών της ΕΕ, των κυβερνήσεων, του ιμπεριαλισμού», απευθύνει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο του νησιού καλεί σε μαζική συμμετοχή στη σημερινή απεργία της Τετάρτης 26/2 και στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς.

«Οι εργαζόμενοι της Λέσβου απεργούμε ενάντια στην καταστολή της κυβέρνησης και τα νέα hot spot. Ούτε στον Καράβα ούτε και πουθενά», τονίζει το Εργατικό Κέντρο και σημειώνει:

«Η αδιαλλαξία της κυβέρνησης, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που επιτάσσει εκτάσεις στην περιοχή Καράβα - Καβακλή, η δημιουργία του νέου hot spot είναι στο χέρι μας να μην περάσουν.

Καταγγέλλουμε στο λαό της Λέσβου, την άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και κρότου λάμψης ενάντια σε μέλη σωματείων του Εργατικού Κέντρου, συνταξιούχους και φοιτητές, το απόγευμα της Τρίτης στον δρόμο προς Μανταμάδο.

Καλούμε το λαό της Λέσβου, τους εργαζόμενους να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης που στέλνοντας ΜΑΤ και κλούβες για να εντείνει την καταστολή θεωρεί ότι θα κάμψει την αντίσταση των νησιωτών.

Απαντάμε αγωνιστικά και αποφασιστικά!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.