ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μαριναρισμένα μανιτάρια με κρέμα βαλσάμικου και μυρωδικά

Μία εξαιρετική συνταγή για μαριναρισμένα μανιτάρια με κρέμα βαλσάμικου και μυρωδικά.

Υλικά

  • 1 κιλό μανιτάρια ανάμεικτα (αγαρικό, πλευρώτους, πορτομπέλο), κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ φρέσκια μαντζουράνα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο
  • 1 κ.σ. νερό
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, τα δαφνόφυλλα και μερικές σταγόνες ξύδι το σκόρδο και τα μυρωδικά

Προσθέτουμε τα μανιτάρια κλείνουμε την κατσαρόλα και κουνάμε για να καλύψουμε τα μανιτάρια.

Μαγειρεύουμε τα μανιτάρια για 7 λεπτά και προσθέτουμε λίγο νερό, αν χρειαστεί. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα μπολ.

Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και την κρέμα βαλσάμικου πάνω από τα μανιτάρια.

Καλύπτουμε και αφήνουμε να κάτσουν  για τουλάχιστον 1 ώρα.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.