ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Δελλής

«Να σταματήσει το αποπροσανατολιστικό παιχνίδι με τους προστατευόμενους μάρτυρες»

«Πρέπει να σταματήσει το αποπροσανατολιστικό παιχνίδι που έχει στηθεί με την υπόθεση των προστατευόμενων μαρτύρων», σημείωσε ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΤ3, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του κόμματός του, για την άρση της προστασίας των μαρτύρων στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά αν υπήρξε πολιτική παρέμβαση του κ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Νovartis.

Ο κ. Δελής σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τον τρομονόμο που προβλέπει την χρήση προστατευόμενων μαρτύρων και τώρα τον χρησιμοποιεί, ενώ η ΝΔ που είχε υπερψηφίσει τον τρομονόμο, τώρα ψάχνει τρόπους για να τον παρακάμψει».

Αναφερόμενος στην χθεσινή απεργία και την απεργιακή μάχη, ο Γιάννης Δελής υπογράμμισε ότι «δίνει μια πρώτη απάντηση, τόσο στο αντιασφαλιστικό νόμο Βρούτση - Κατρούγκαλου, αλλά και στους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, που θέλουν να καταπνίξουν κάθε φωνή αντίδρασης στην επίθεση. (...) Οι χτεσινές απεργιακές διαδηλώσεις τόσο στην Αθήνα, όσο και σε άλλες πόλεις, δίνουν και μια απάντηση στην πρόθεση της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει τις διαδηλώσεις».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.